VAAK GESTELDE VRAGEN

Indien je nog vragen hebt, contacteer ons via messenger (facebook) of via een mailtje naar info@mattliss.be

In de week van 4 september houden wij een proefweek, dan kunnen alle lessen uitgeprobeerd worden zonder verplichting tot inschrijving.  Ook indien u later tijdens het jaar wil inspringen, kan u eerst een les uitproberen alvorens te beslissen.

Neen zeker niet, wij bieden heel wat lessen aan waar iedereen kan in meestappen. Onze lessen zijn onderverdeeld in leeftijd en/of niveau. Hier kan u meer informatie vinden. De eerste les kan altijd worden uitgeprobeerd. Indien u hierna nog niet zeker bent of dit de juiste les voor u is, geven wij of de dansdocent u graag advies.

Alle dansers mogen deelnemen aan het jaarlijks dansoptreden! We willen niemand verplichten, maar het optreden is het feest van onze dansers. Op die dag worden de dansers in de spotlight geplaatst en tonen ze wat ze gedurende het hele dansjaar geleerd hebben.

Deze lidmaatschap en verzekering zijn verplicht. Hiermee wordt de danser aangesloten bij de federatie ‘Danssport Vlaanderen’. Dit zorgt ervoor dat de danser verzekerd is van thuis tot aan de dansles, tijdens de dansles & van de dansles tot thuis. Andere activiteiten verbonden met de dansschool zijn hiermee ook verzekerd. 

Deze 10 euro dient éénmaal per dansjaar betaald te worden en is het hele dansjaar geldig. Een danser die meerdere cursussen volgt, moet maar 1 x 10 euro betalen en is toch voor alle cursussen verzekerd. U betaalt de 10 euro bij uw eerste inschrijving van het jaar.

Stel u schrijft zich in voor het eerste semester, dan betaalt u deze 10 euro bij de inschrijving. Wanneer u in het tweede semester toch terugkomt dient dit niet opnieuw betaald te worden en is de verzekering nog steeds geldig. 

Jaarlijks houden wij één of meerdere audities waarbij we dansers voor onze teams selecteren. Daarnaast gebeurt het ook wanneer een danser tijdens de recreatieve lessen in het oog springt, hij of zij een uitnodiging krijgt om zich bij het team te voegen. Indien u interesse heeft of meer informatie wenst omtrent de werking van de teams kan u ons hiervoor altijd contacteren.

De danslessen starten telkens de week na de start van de schooljaar. Dit jaar starten we in de week an 4 september. Bekijk hier de kalender van de verschillende danslessen

mattliss dansschool